Dagvatten Borås 

Bergqvist Schakt & Maskin AB – dagvatten Borås 

Led bort dagvattnet

Bergqvist Schakt & Maskin AB är ett företag vars medarbetare besitter en stor kompetens när det kommer till avledning av dagvatten, och vi är tillgängliga för alla i Borås med omnejd. Behöver du hjälp med tjänster som schaktning, dränering, tomtplanering, VA eller asfaltsjustering eller avledning av dagvatten och dessutom befinner dig i Borås, så har du kommit alldeles rätt! Vi hjälper dig utifrån dina önskemål och behov, till en rimlig kostnad.

Om oss

När det kommer till markarbeten så är vi experter. Vårt team av medarbetare har varit involverade i de flesta slags förekommande markarbeten. Till vår hjälp har vi moderna fordon och maskiner som underlättar jobbet. Vi är företaget som ni i Borås verkligen kan lita på när vi hjälper er att leda bort dagvatten.

Om oss

Små & stora uppdrag

Både stora och små uppdrag tar vi oss an. Alla kunder är lika viktiga för oss och alla får hjälp utifrån sina önskemål.

Här finns vi

Vårt företag är beläget i Seglora i Borås kommun. Befinner du dig i denna kommun eller någon av de angränsande, så hjälper vi dig!
Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi har tillgång till moderna grävmaskiner och hjullastare för att göra allt gräv- och markarbete så smidigt som möjligt.

Schaktning

Schaktning för kablar, fundament och dylikt.

Asfaltsjustering

Diverse asfaltsjobb utför vi.

Tomter

Vill du ha en större gräsmatta eller en parkeringsplats för bilen? Eller en mur eller någonting annat, så hjälper vi dig att förverkliga din idé.

VA/dränering med mera

Dräneringar & VA-arbeten utför vi också. Liksom L-stöd, och hjälp med åtgäder för avledning av dagvatten, med mera.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ha en offert som inte kostar någonting extra, så kan du kontakta oss på följande sätt:

Bergqvist Schakt & Maskin AB

LINKESHULTSGÅRD 1, 515 93 Seglora

070-525 02 58

BergqvistSchaktMaskin@gmail.com

Dagvatten Borås 

Alla slags markarbeten kan du få hjälp med av oss här på Bergqvist Shakt & Maskin AB. Välkommen!

Kontakt