Avlopp Mark 

Bergqvist Schakt & Maskin AB – avlopp Mark 

Avloppsgrävning

Bergqvist Schakt & Maskin AB finns till för dig i Mark som behöver hjälp med grävning för avlopp. Vi har lång erfarenhet ifrån alla arbeten där grävmaskiner används och kan utöver det här med grävning för avlopp erbjuda en mängd olika tjänster som du kan läsa mer om under ”vad vi erbjuder för tjänster”. Frågor eller funderingar? Välkommen att höra av dig till oss redan i dag.

Om oss

När det kommer grävhjälp för avlopp så är vi mycket rutinerade. Vårt team av personal har varit engagerade i de flesta slags förekommande jobb som finns i branschen. Till vår hjälp har vi moderna fordon och maskiner som underlättar jobbet. Vi är företaget som ni verkligen kan lita på när vi gräver för era avlopp i Mark.

Avlopp Mark

Små & stora uppdrag

Både stora och små uppdrag tar vi oss an. Alla kunder är lika viktiga för oss och alla får hjälp utifrån sina önskemål.

Här finns vi

Vårt företag är beläget i Seglora i Borås kommun. Befinner du dig i denna kommun eller någon av de angränsande, så hjälper vi dig!
Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi har tillgång till moderna grävmaskiner och hjullastare för att göra allt gräv- och markarbete så smidigt som möjligt.

Schaktning

Schaktning för kablar, fundament och dylikt.

Asfaltsjustering

Diverse asfaltsjobb utför vi.

Tomter

Vill du ha en större gräsmatta eller en parkeringsplats för bilen? Eller en mur eller någonting annat, så hjälper vi dig att förverkliga din idé.

VA/dränering med mera

Dräneringar & VA-arbeten utför vi också. Liksom L-stöd, och hjälp med åtgäder för avledning av dagvatten, med mera.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ha en offert som inte kostar någonting extra, så kan du kontakta oss på följande sätt:

Bergqvist Schakt & Maskin AB

LINKESHULTSGÅRD 1, 515 93 Seglora

070-525 02 58

BergqvistSchaktMaskin@gmail.com

Avlopp Mark 

Alla slags markarbeten kan du få hjälp med av oss här på Bergqvist Shakt & Maskin AB. Välkommen!

Avlopp Mark